Stranden

Playa Canoa

Welkom op Playa Canoa

Playa Canoa is een prachtig en paradijselijk strand gelegen aan de zuidkust van Curaçao. Het is een verborgen parel waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de Caraïbische zee. Dit afgelegen strand is perfect voor wie op zoek is naar een idyllische en ongerepte plek om te ontspannen.

De ligging van Playa Canoa

Playa Canoa ligt in het zuidwesten van Curaçao, dicht bij het plaatsje Sabana Westpunt. Het strand is bereikbaar via een kronkelend pad door de cactussen en langs de ruige kustlijn. Dit zorgt voor een avontuurlijke en unieke ervaring voordat je aankomt op dit betoverende stukje paradijs.

Faciliteiten op Playa Canoa

Op Playa Canoa vind je geen faciliteiten zoals strandbedjes of restaurants. Het strand is puur natuur en biedt een ongerepte omgeving waar je de rust en stilte kunt ervaren. Zorg dus zelf voor wat eten en drinken en neem je eigen strandstoel of handdoek mee om te genieten van dit afgelegen strand.

Activiteiten op Playa Canoa

Op Playa Canoa kun je heerlijk zwemmen in het heldere blauwe water, snorkelen tussen de kleurrijke vissen, of gewoon relaxen op het witte zand. Het is ook een geweldige plek om te genieten van een barbecue of picknick met vrienden of familie. Vergeet niet je snorkelset en zonnebrandcrème mee te nemen voor een dag vol plezier onder de zon!

Flora en fauna op Playa Canoa

De omgeving van Playa Canoa is rijk aan natuur en wildlife. Je kunt hier verschillende vogelsoorten spotten, zoals de tropische papegaai en de kolibrie. Ook zijn er vaak schildpadden te zien die hun eieren komen leggen op het strand. Vergeet dus niet je verrekijker mee te nemen om al dit moois van dichtbij te kunnen bewonderen.

Praktische informatie

Hoe kom je bij Playa Canoa?

Om Playa Canoa te bereiken, kun je het beste een auto huren en de route volgen richting Sabana Westpunt. Vanaf daar volg je de borden naar Playa Jeremi en Playa Lagun, en vanaf daar kun je te voet verder naar Playa Canoa.

Wat neem je mee naar Playa Canoa?

  • Zonnebrandcrème
  • Snorkelset
  • Handdoek
  • Water en snacks
  • Verrekijker

Belangrijke tips voor een bezoek aan Playa Canoa

– Wees respectvol naar de natuur en neem je afval mee terug.

– Kom vroeg op de dag om een parkeerplekje te vinden en de drukte te vermijden.

– Wees voorbereid op de zon en neem voldoende water en zonnebrandcrème mee.

Ontdek Playa Canoa en geniet van een unieke ervaring

Playa Canoa is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een rustig en afgelegen strand op Curaçao. Met zijn ongerepte natuur, helderblauwe water en diverse flora en fauna, biedt dit strand een unieke ervaring voor liefhebbers van natuur en rust. Dus pak je spullen en ontdek dit verborgen paradijs!

Geniet van de rust en schoonheid van Playa Canoa

Bon Bini