Stranden

Playa Kanoa

Ontdek het paradijs van Playa Kanoa op Curacao

Ben jij op zoek naar een prachtig strandparadijs op Curacao waar je kunt genieten van de zon, zee en strand? Dan is Playa Kanoa de perfecte bestemming voor jou! Dit verborgen juweeltje ligt verscholen aan de westkust van het eiland en biedt een ongerepte omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. Ik heb zelf onlangs Playa Kanoa bezocht en ik kan niet wachten om mijn ervaring met jou te delen.

Wat maakt Playa Kanoa zo bijzonder?

Playa Kanoa staat bekend om zijn serene sfeer en kristalheldere water. Het strand is omgeven door weelderige palmbomen en rotsformaties, waardoor je je echt in een paradijs waant. Het water is perfect om te zwemmen en snorkelen, dus vergeet niet je snorkeluitrusting mee te nemen! Daarnaast is het strand vaak rustig en niet zo druk als andere populaire stranden op het eiland, waardoor je echt kunt genieten van de rust en stilte.

Hoe kom je bij Playa Kanoa?

Playa Kanoa is niet zo gemakkelijk te bereiken, wat het ook meteen zo bijzonder maakt. Om bij het strand te komen, moet je een korte wandeling maken vanaf de parkeerplaats. Het is een avontuur op zich om door de weelderige begroeiing te wandelen en uiteindelijk beloond te worden met het prachtige strand van Playa Kanoa. Vergeet niet om voldoende water en snacks mee te nemen, aangezien er geen voorzieningen zoals restaurants of winkeltjes in de buurt zijn.

Wat kun je doen op Playa Kanoa?

Op Playa Kanoa kun je heerlijk ontspannen op het witte zandstrand, zwemmen in de azuurblauwe zee of snorkelen om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Vergeet niet om je snorkeluitrusting mee te nemen, zodat je de kleurrijke vissen en koralen kunt bewonderen. Daarnaast is Playa Kanoa ook een geweldige plek om te picknicken of te genieten van een romantische zonsondergang.

Praktische informatie over Playa Kanoa:

  • Locatie: Westkust van Curacao
  • Openingstijden: Het strand is altijd toegankelijk, maar het is aan te raden om overdag te gaan in verband met veiligheid
  • Voorzieningen: Er zijn geen voorzieningen aanwezig, dus neem voldoende water, snacks en zonnebrandcrème mee
  • Toegang: Gratis

Al met al is Playa Kanoa een echt pareltje op Curacao dat je niet mag missen tijdens je verblijf op het eiland. Ik kan niet wachten om weer terug te keren naar dit prachtige strandparadijs en opnieuw te genieten van alles wat Playa Kanoa te bieden heeft. Dus pak je zwemspullen en snorkeluitrusting en ontdek zelf de magie van Playa Kanoa!

Wie weet kom ik je daar wel tegen!

Bon Bini