Dagtrips

Bezoek aan de Curaçao Ostrich & Game Farm

Ontdek de Curaçao Ostrich & Game Farm

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke ervaring tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is een bezoek aan de Curaçao Ostrich & Game Farm absoluut een aanrader! Hier krijg je de kans om kennis te maken met de prachtige struisvogels en andere exotische dieren die op de boerderij leven. Tijdens mijn bezoek aan deze bijzondere plek heb ik ontzettend genoten en ik vertel je graag meer over mijn ervaring.

De Boerderij

De Curaçao Ostrich & Game Farm is gelegen in het prachtige landschap van St. Joris Bay, aan de noordkant van het eiland. Bij aankomst word je verwelkomd door vriendelijk personeel dat je meeneemt op een rondleiding over de boerderij. Je leert hier niet alleen alles over struisvogels, maar ook over andere dieren zoals antilopen, lama’s en neusberen.

Tijdens de rondleiding kom je langs de verschillende verblijven van de dieren en krijg je interessante feitjes te horen. Zo wist je bijvoorbeeld dat struisvogels de grootste eieren leggen van alle vogelsoorten? Of dat ze hun vleugels gebruiken om af te koelen wanneer het warm is? Het zijn fascinerende dieren waar je zeker meer over wilt weten!

Activiteiten

Naast de rondleiding zijn er op de boerderij ook diverse leuke activiteiten te doen. Zo kun je deelnemen aan een struisvogelrit, waarbij je op de rug van een struisvogel door het landschap kunt rijden. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Daarnaast is er een interactieve voedersessie waarbij je de dieren van dichtbij kunt zien en voeren. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Je zult versteld staan van hoe gulzig de struisvogels kunnen zijn!

Praktische informatie

De Curaçao Ostrich & Game Farm is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. De entree bedraagt $25 voor volwassenen en $15 voor kinderen van 4-12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, vooral in het hoogseizoen.

Verder is het handig om comfortabele kleding en schoenen te dragen, aangezien je veel zult lopen op de boerderij. Vergeet ook zeker je camera niet, want je wilt deze bijzondere ervaring natuurlijk vastleggen!

Kortom, een bezoek aan de Curaçao Ostrich & Game Farm is een unieke en onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Ontdek de prachtige dierenwereld van Curaçao en geniet van de natuur om je heen. Wie weet kom je zelfs oog in oog te staan met een nieuwsgierige struisvogel die graag een kijkje neemt bij de bezoekers. Een bezoek aan deze boerderij is een absolute must tijdens je verblijf op dit prachtige eiland!

Bon Bini