Dagtrips

Excursie naar het ostrich farm

Mijn avontuur op de Ostrich Farm op Curacao

Onlangs heb ik een excursie gedaan naar de Ostrich Farm op Curacao en ik kan met zekerheid zeggen dat het een onvergetelijke ervaring was! De Ostrich Farm is een unieke plek waar je alles te weten kunt komen over struisvogels en zelfs de kans krijgt om ze van dichtbij te bekijken en zelfs te voeren. In dit artikel neem ik je mee op mijn avontuur en vertel ik je alles wat je moet weten over deze bijzondere excursie.

Wat is de Ostrich Farm?

De Ostrich Farm op Curacao is de grootste struisvogelfarm buiten Afrika. Hier worden honderden struisvogels gehouden en gefokt, en kun je alles leren over deze fascinerende vogels. De Farm is gelegen in het prachtige landschap van Curacao en biedt bezoekers de mogelijkheid om de struisvogels van dichtbij te bekijken en zelfs te voeren.

De rondleiding

De excursie op de Ostrich Farm begint met een interessante rondleiding waarbij een ervaren gids je alles vertelt over de geschiedenis van de struisvogels, hun levenswijze en gewoontes. Je komt van alles te weten over hun unieke eigenschappen en hoe ze leven in het wild en op de farm.

Tijdens de rondleiding kom je ook langs de verschillende verblijven van de struisvogels, waar je ze van dichtbij kunt bekijken en zelfs kunt voeren. Het is een bijzondere ervaring om deze imposante vogels zo van dichtbij te kunnen zien en te voelen.

Activiteiten op de Ostrich Farm

Naast de rondleiding zijn er nog veel meer leuke activiteiten te doen op de Ostrich Farm. Zo kun je een ritje maken op een struisvogel, wat een hilarische ervaring is! Ook is er een souvenirwinkel waar je leuke struisvogel souvenirs kunt kopen en is er een gezellig terras waar je kunt genieten van een verfrissend drankje.

Een van de hoogtepunten van mijn bezoek was het bijwonen van de struisvogelrace. Tijdens deze spannende race strijden de struisvogels tegen elkaar en kun je zelfs een weddenschap plaatsen op je favoriete vogel. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Praktische informatie

  • Locatie: De Ostrich Farm is gelegen aan de weg naar St. Willibrordus op Curacao.
  • Openingstijden: De Ostrich Farm is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Toegangsprijs: De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt $20 en voor kinderen $10.

Afsluiting

Al met al was mijn bezoek aan de Ostrich Farm op Curacao een geweldige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Het is een unieke plek waar je niet alleen veel kunt leren over struisvogels, maar ook kunt genieten van leuke activiteiten en een prachtige omgeving. Dus heb je de kans, breng dan zeker een bezoek aan de Ostrich Farm en beleef een dag vol plezier en avontuur!

Bon Bini