Natuur

Curaçao Sea Aquarium

Ontdek de onderwaterwereld bij het Curaçao Sea Aquarium

Ben jij een liefhebber van alles wat met de zee te maken heeft? Dan is het Curaçao Sea Aquarium echt een must-visit tijdens jouw verblijf op het prachtige eiland Curaçao. Het Sea Aquarium is niet zomaar een aquarium, het is een interactieve ervaring waar je de onderwaterwereld van dichtbij kunt ontdekken. Van kleurrijke vissen tot imposante haaien, hier kom je oog in oog te staan met de prachtige fauna van de Caribische Zee.

Wat is het Curaçao Sea Aquarium?

Het Curaçao Sea Aquarium is een unieke attractie gelegen in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Het is geen traditioneel aquarium waar je alleen maar vissen bekijkt achter glas, maar een interactieve locatie waar je de dieren kunt voeren, aanraken en zelfs mee kunt zwemmen.

Wat kun je verwachten?

Bij het Curaçao Sea Aquarium kun je een diversiteit aan zeedieren bewonderen, waaronder kleurrijke tropische vissen, schildpadden, zeesterren, en zelfs haaien. Een hoogtepunt van een bezoek aan het Sea Aquarium is de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. Dit is een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Activiteiten

Het Sea Aquarium biedt verschillende activiteiten aan voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kun je deelnemen aan voedershows, waarbij je meer te weten komt over de verschillende dieren en zelfs mag helpen met voeren. Daarnaast worden er educatieve programma’s aangeboden voor scholen en groepen, waarbij de nadruk ligt op natuurbehoud en het belang van het beschermen van onze oceanen.

Dolfijnenshow

Een van de meest populaire attracties bij het Sea Aquarium is de dolfijnenshow. Tijdens deze show kun je de prachtige dolfijnen bewonderen terwijl ze spectaculaire trucs en sprongen uitvoeren. Het is een geweldige ervaring voor het hele gezin!

Haaien duiken

Voor de avontuurlijke bezoekers is er de mogelijkheid om te duiken met haaien. Onder begeleiding van een ervaren instructeur kun je veilig en op een verantwoorde manier deze indrukwekkende dieren van dichtbij bekijken.

Praktische informatie

Het Curaçao Sea Aquarium is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 16:30 uur. De entree bedraagt **$30** voor volwassenen en **$15** voor kinderen. Voor extra activiteiten zoals zwemmen met dolfijnen zijn aparte tickets nodig, die je ter plaatse kunt aanschaffen.

Kom en geniet van een dag vol plezier en verwondering!

Of je nu een liefhebber bent van zeedieren of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, het Curaçao Sea Aquarium is een absolute aanrader. Kom en geniet van een dag vol plezier, verwondering en educatie in een van de mooiste locaties op Curaçao. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Bon Bini