Eten & Drinken

Gezinsvriendelijke restaurants met kindermenuʼs

Gezinsvriendelijke restaurants op Curacao

Als je op vakantie bent met je gezin op het prachtige eiland Curacao, wil je natuurlijk ook lekker uit eten kunnen gaan met de kinderen. Gelukkig zijn er op het eiland genoeg gezinsvriendelijke restaurants te vinden waar zowel de ouders als de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ik heb zelf een aantal van deze restaurants bezocht en deel graag mijn ervaringen met jullie.

De beste gezinsvriendelijke restaurants

Een van mijn favoriete gezinsvriendelijke restaurants op Curacao is De Dames in Pietermaai. Dit restaurant heeft een speciaal kindermenu met gerechten die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. De kinderen kunnen hier ook spelen in de speelhoek terwijl de ouders rustig van hun maaltijd genieten.

Een andere aanrader is Pirate Bay in Jan Thiel. Dit restaurant ligt direct aan het strand en heeft een uitgebreid kindermenu met onder andere hamburgers, pasta en pannenkoeken. De kinderen kunnen hier lekker spelen in het zand terwijl de ouders genieten van het uitzicht en een heerlijke maaltijd.

Kindermenuʼs en faciliteiten

Veel gezinsvriendelijke restaurants op Curacao hebben speciale kindermenuʼs met gerechten die zijn afgestemd op de smaak van kinderen. Denk aan hamburgers, frietjes, pizza en pasta. Daarnaast hebben veel restaurants ook speelhoeken of speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl de ouders rustig kunnen eten.

Het is ook handig om te kijken of het restaurant beschikt over kinderstoelen, verschoonruimtes en eventueel een magnetron om flesjes op te warmen. Zo weet je zeker dat het restaurant goed is uitgerust voor gezinnen met jonge kinderen.

Reserveren en openingstijden

Als je met je gezin uit eten wilt gaan bij een van de gezinsvriendelijke restaurants op Curacao, is het verstandig om van tevoren te reserveren. Vooral in het hoogseizoen kunnen de restaurants druk zijn en is het fijn om zeker te weten dat er een tafel beschikbaar is voor jullie.

Daarnaast is het goed om rekening te houden met de openingstijden van de restaurants. Sommige restaurants zijn alleen geopend voor lunch, terwijl andere ook diner serveren. Check dus van tevoren wanneer je terecht kunt bij het restaurant van jouw keuze.

Conclusie

Geniet van een heerlijke maaltijd met je gezin bij een van de gezinsvriendelijke restaurants op Curacao. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. Laat de kinderen lekker spelen terwijl jij geniet van het eten en het prachtige uitzicht. Eet smakelijk!

Bon Bini