Stranden

Playa Manzalina

Playa Manzalina: een paradijs op Curaçao

Als je op zoek bent naar een idyllisch strand op Curaçao, dan is Playa Manzalina de perfecte keuze. Dit afgelegen stukje paradijs is gelegen aan de oostkust van het eiland en wordt omringd door spectaculaire natuurlijke schoonheid. Of je nu wilt relaxen op het witte zandstrand, snorkelen in het heldere blauwe water of gewoon genieten van de rust en stilte, Playa Manzalina heeft voor ieder wat wils.

Hoe kom je bij Playa Manzalina

Om bij Playa Manzalina te komen, heb je een 4×4 voertuig nodig omdat de weg er naartoe onverhard is en kan behoorlijk hobbelig zijn. Maar laat dat je niet ontmoedigen, want het avontuurlijke ritje naar het strand is zeker de moeite waard. Zodra je bij het strand aankomt, word je beloond met een adembenemend uitzicht en een gevoel van sereniteit.

De schoonheid van Playa Manzalina

Wat Playa Manzalina zo bijzonder maakt, is de ongerepte natuurlijke schoonheid ervan. Het kristalheldere water, de zachte zeebries en het geluid van de zachte golven die aan de kust kabbelend, creëren een sfeer van totale ontspanning. Je kunt hier gemakkelijk een hele dag doorbrengen, gewoon genietend van de rust en stilte.

Playa Manzalina is ook een geweldige plek om te snorkelen vanwege het prachtige koraalrif en de diverse zeedieren die je kunt spotten. Neem dus zeker je snorkeluitrusting mee om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken.

Wat mee te nemen naar Playa Manzalina

  • Zonnebrandcrème: Bescherm jezelf tegen de felle zonnestralen met een goede zonnebrandcrème.
  • Snorkeluitrusting: Verken het onderwaterleven met je eigen snorkeluitrusting.
  • Water en snacks: Zorg ervoor dat je voldoende water en snacks meeneemt om energiek te blijven tijdens je dagje op het strand.
  • Handdoek en strandstoel: Maak je stranddag compleet met een comfortabele handdoek en een strandstoel.

Tips voor een bezoek aan Playa Manzalina

Als je van plan bent om Playa Manzalina te bezoeken, zijn hier een paar handige tips die je kunnen helpen bij het plannen van je dag:

  1. Vroeg vertrekken: Het is het beste om vroeg op de dag naar Playa Manzalina te gaan om de drukte te vermijden en te genieten van de rustige ochtenduren.
  2. Neem contant geld mee: Er zijn geen winkels of restaurants in de buurt van Playa Manzalina, dus zorg ervoor dat je genoeg contant geld bij je hebt voor snacks en drankjes.
  3. Respecteer de natuur: Laat geen afval achter en respecteer de natuurlijke schoonheid van het strand.

Afsluiting

Playa Manzalina op Curaçao is echt een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Dus pak je snorkeluitrusting, zonnebrandcrème en een goed boek, en geniet van een dag vol rust en ontspanning op dit prachtige strand.

Wie weet kom je er net als ik wel tot rust door het geluid van de zachte golven en de kalme zee. Een perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Bon Bini