Stranden

Playa Porto Mari

Welkom op Playa Porto Mari!

Playa Porto Mari, gelegen op het prachtige eiland Curaçao, is een van de meest populaire en idyllische stranden van het eiland. Het is een paradijselijk stukje hemel op aarde, met kristalhelder water, wit zand en een groene omgeving. Als je toe bent aan een ontspannen dagje zon, zee en strand, dan is Playa Porto Mari de perfecte bestemming voor jou!

Faciliteiten op het strand

Op Playa Porto Mari vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabele dag aan het strand. Zo zijn er strandstoelen en parasols te huur, en zijn er douches en toiletten aanwezig. Ook is er een beach bar waar je verfrissende drankjes en snacks kunt kopen. Daarnaast vind je op het strand ook een duikschool waar je duikuitrusting kunt huren en duiklessen kunt nemen.

Snorkelen en duiken

De onderwaterwereld van Curaçao is adembenemend mooi, en Playa Porto Mari is een geweldige plek om te snorkelen en duiken. Het water is hier kraakhelder en je kunt er prachtige koralen, vissen en andere zeedieren bewonderen. Vergeet dus zeker niet je snorkelset of duikuitrusting mee te nemen als je Playa Porto Mari bezoekt!

Curacaose varkens

Wat Playa Porto Mari ook zo bijzonder maakt, zijn de Curacaose varkens die op het strand rondlopen. Deze vriendelijke en nieuwsgierige dieren zijn een leuke toevoeging aan je stranddag en zorgen voor unieke vakantiefoto’s. Vergeet dus zeker niet om een selfie te maken met een van deze schattige varkens!

Praktische informatie

Playa Porto Mari is gelegen aan de westkust van Curaçao, op ongeveer 30 minuten rijden van Willemstad. Het strand is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur en de entree bedraagt **$3 per persoon**. Het is aan te raden om vroeg te komen, vooral in het weekend, aangezien het strand snel vol kan raken.

Tips voor een bezoek aan Playa Porto Mari

  • Neem voldoende zonnebrandcrème mee en smeer je regelmatig in, de zon op Curaçao is erg krachtig.
  • Verken de omgeving van Playa Porto Mari, er zijn prachtige wandelpaden en uitkijkpunten te ontdekken.
  • Probeer lokale gerechten en drankjes bij de beach bar, zoals een verfrissende kokosnoot of een heerlijke ceviche.
  • Respecteer de natuur en gooi geen afval op het strand, help mee om Playa Porto Mari schoon te houden.

Geniet van je dag op Playa Porto Mari!

Van de witte zandstranden en het kristalheldere water tot de vriendelijke varkens en de fantastische snorkelmogelijkheden, Playa Porto Mari heeft voor ieder wat wils. Dus pak je zonnebril, smeer je goed in en geniet van een heerlijke dag op dit paradijselijke strand op Curaçao!

Bon Bini